Creare site

Realizare Site web pentru orice business

Creare Site Web

Creare Pagini Web, Realizare Pagina Web

Executie Rapida

In functie de numarul de pagini si de complexitatea lucrarii, termenele de executie pentru crearea unui site web, creare pagini web sau realizarea pagina web pot varia intre 7 si 15 zile lucratoare.

realizare site, creare site, realizare pagina web, creare pagini web

Design Responsive

 In cele mai multe cazuri vizitatorii site-ului vor interactiona pentru prima data cu varianta de mobil, motiv pentru care, la crearea oricarui site web responsivitatea este o conditie esentiala.

Mentenanta Web

Serviciul de creare site web vine la pachet cu serviciul de mentenanta. Costul prestatiei este estimat per ora de programare in functie de modificarile solicitate.

Etape In Crearea Unui Site De Prezentare

Creare Site Profesional

1. Creare site - wireframe/tema

Un principiu de baza al UX-ului este crearea de interfete web simple, usor navigabile si cat mai intuitive. In crearea unui site de prezentare se porneste de la stabilirea unui wireframe  (arhitectura de navigatie) conceput astfel incat sa ofere o experienta de navigare cat mai placuta vizitatorilor.

Carcasele de tip wireframe folosite in crearea unui site profesional ofera mai multe informatii: numarul total  de pagini si modul cum acestea comunica intre ele, formularele si amplasarea lor in site precum si orice alte elemente de navigatie de care trebuie tinut seama pentru a face navigarea cat mai intuitiva.

creare site prezentare, creare pagini web
craere site profesional

2. Creare site - logo

Graficieni specializati in web design vor crea, in baza completarii de catre client a unui brief, un logo personalizat, bannere sau orice alte elemente doresti sa incluzi in site-ul tau de prezentare. Crearea unui logo unic este o etapa importanta in crearea unui site web deoarece reprezinta identitatea afacerii si influenteaza promovarea brandului. In cazul in care clientul detine deja un logo, il putem prelua in baza materialului furnizat de acesta.

3. Creare site - asamblare

Fiecare piesa de continut urmeaza a fi incadrata acolo unde a fost stabilit impreuna cu clientul. Imaginile furnizate se prelucreaza in Photoshop pentru a se incadra perfect in zona pe care urmeaza sa o ocupe. In aceasta etapa, de creare propriu zisa a site-ului de prezentare, programatorii nostri au in vedere atat partea de front-end, responsabila de felul cum va arata site-ul dupa ce toate materialele se vor fi incarcat cat si partea de back-end, respectiv partea de functionalitati. 

creare site web bucuresti
creare site prezentare

4. Creare site - responsivitate

Crearea unui site web responsive este esentiala, majoritatea interactiunilor userilor cu un site avand loc de pe dispozitive mobile, telefoane sau tablete.  Designul responsiv luat in calcul la crearea oricarui site profesional, are la baza:

  • Griduri (layout-uri) fluide;
  • Imagini adaptabile care isi pot modifica latimea sau inaltimea in functie de ecran;
  • Media queries.

5. Creare site - optimizare

Crearea site-ului de prezentare inseamna si optimizare SEO on-page.. In aceasta etapa  se prelucreaza metatitlurile, metadescrierile, heading-urile si alte elemente de continut. Nu este inclusa optimizarea codurilor sursa ale temei acesta fiind un proces complex si de durata care presupune alte costuri. La cererea clientului si contra-cost specialistii nostri pot intocmi o strategie SEO specifica care sa contina cuvintele cheie reprezentative. Detalii optimizare aici.

creare site, realizare site web, realizare pagina web
creare site profesional, creare pagini web

6. Creare site - module

Crearea unui site profesional include implementarea si configurarea unui numar de module specifice pentru sporirea performantei site-ului: module de chat, module de securitate, module anti-spam. Specialistii companiei noastre sunt la dispozitia ta pentru a iti recomanda modulele potrivite.

7. Creare site - formular contact

 O etapa importanta in crearea unui site de prezentare este adaugarea formularului de contact. Este recomandat ca acesta sa contina toate campurile necesare pentru colectarea unui mumar cat mai mare de informatii. Mesajele vor ajunge direct pe adresa ( sau adresele) de mail dorite de tine. Si suntem aproape gata cu crearea site-ului tau de prezentare!

realizare site web, realizare pagina web
creare site prezentare

8. Creare site - Google Map

Crearea unui site de prezentare ca de altfel crearea oricarei pagini web se va finaliza prin adaugarea hartii Google Map. Pe pagina de contact se va putea vedea unde este pozitionata afacerea. Daca oferi servicii sau produse intr-o locatie fizica vei fi astfel usor de gasit de catre clientii tai.

9. Creare site - integrare social media

Ultima etapa in crearea unui site web este integrarea iconurilor de social media precum Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram sau alte icon-uri reprezentative pentru afacere. Acestea au activate link-uri care redirectioneaza vizitatorii catre  paginile tale de social media. Vei avea ca avantaj o crestere a interactiunii cu brandul, a traficului si a ratelor de conversie, ceea ce reprezinta de altfel obiectivul principal in crearea unui site profesional.

 

creare site, creare pagini web, creare site profesional iconuri social media

Realizare Site Web Custom - UX Design

realizare site web, realizare pagina web

 

Doresti realizarea unui site web sau crearea de pagini web care sa te reprezinte in totalitate?  Oferim serviciul de realizare site web, realizare pagina web custom, UX design.

Daca iti doresti un anumit format graficienii nostri pot crea pentru tine layout-urile dorite. Dupa aprobarea layout-ului se urmeaza etapele prezentate anterior. 

In realizarea unui site web custom timpii de executie pot fi diferiti, in functie de amploarea si complexitatea proiectului.

Creare Site Web Bucuresti

Creare Site Profesional

agentie web design
Call Now Button